Uudet Norlandiapäiväkodit: Kempele, Mäntsälä ja Tampere

Toimintamme on laajentunut uusille alueille kolmen uuden päiväkodin myötä. Tampereelle avautui liikuntapäiväkoti Voitto. Lisäksi ostimme Kempeleessä toimivan HaliNaperot-päiväkodin sekä Mäntsälässä Satuleijona-päiväkodin.

Tammikuun alussa ostamamme Kempeleen päiväkoti HaliNaperot on nyt pohjoisin päiväkotimme ja siirrymme sen myötä toimimaan myös Oulun seudulla. HaliNaperoissa on noin 70 lasta erittäin viihtyisässä ja luonnonläheisessä päiväkodissa ja ympäristössä. HaliNaperot on myös ensimmäinen Luonnossa Kotonaan –päiväkotimme, mikä tukee Norlandialle muutenkin tärkeää luontoteemaa.

Mäntsälässä ostamamme päiväkoti Satuleijonalla on pitkät perinteet kunnassa, ja siellä on tällä hetkellä noin 40 lasta. Päiväkoti on asiakasperheiden arvostama ja siellä toteutetaan laadukasta varhaiskasvatusta. Päiväkodin nimi muuttuu omistusmuutoksen jälkeen ja on nyt Norlandia Päiväkoti Saaga.

Tampereelle avautunut liikuntapäiväkoti Voitto on Norlandia ensimmäinen päiväkoti Tampereella. Se sijaitsee hienoissa puitteissa Kauppi Sport Centerin tiloissa. Tämä mahdollistaa ainutlaatuiset puitteet liikunnalliselle päiväkodille. Tilaa päiväkodissa on noin sadalle lapselle. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsee muuten myös Norlandian potilashotelli.

Uusien päiväkotien myötä Norlandialla on nyt 49 päiväkotia Suomessa 27 kunnassa.