Lehdistötiedote: Norlandia Päiväkodit laajentaa toimintaansa Valkeakoskelle ostamalla Päiväkoti Innowonnin toiminnan

Norlandia Päiväkodit Oy on ostanut Valkeakoskella sijaitsevan Päiväkoti Innowonnin toiminnan. Kauppa astui voimaan 1.11.2017. Innowonnin aiempi yrittäjä Hanna Matara jatkaa gymi-liikuntakonseptia päiväkodin tiloissa. Gymikonseptia hyödynnetään myös päiväkodin toiminnassa.

”Olemme iloisia, että saamme Innowonnin päiväkodin osaksi Norlandiaa. Päiväkodin henkilökunta on motivoitunutta, toiminta monipuolista ja lisäksi voimme hyödyntää hienoa gymi-liikuntakonseptia yhteistyössä Hanna Mataran kanssa. Näemme, että Valkeakoskella on jatkossakin tarvetta korkealaatuiselle ja hyvin konseptoidulle yksityiselle päiväkodille”, kertoo toimitusjohtaja Olli Lehtisalo Norlandia Päiväkodeista.

”Norlandian tulo uudeksi omistajaksi on minulle ja koko päiväkodille positiivinen asia. Ison yrityksen toimintamallit tukevat toimintaa jatkossa ja tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä gymi-konseptin osalta”, kertoo Hanna Matara.

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt päiväkoteja on46ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 2000 lasta. Työntekijöitä on noin 450. Valkeakoskea lähimmät yksiköt löytyvät Akaasta, Hämeenlinnasta sekä Lempäälästä. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandia-konserni tunnetaan Pirkanmaalla myös Tampereella toimivasta hotellistaan.

 

Lisätietoja:   Mirva Pietarila

                          Aluejohtaja, Norlandia Päiväkodit Oy

                          mirva.pietarila@norlandia.com

                          p. 010 8367 220