Lehdistötiedote: Norlandia Päiväkodit laajentaa toimintaansa ostamalla lietolaisen Lastentarha Soittorasian

Norlandia Päiväkodit Oy osti Liedossa toimivan Lastentarha Soittorasian liiketoiminnan yrittäjä Katja Grönforsilta. Kauppa astui voimaan 1.11.2017.

Lastentarha Soittorasia on kodinomainen ja musiikkipainotteinen päiväkoti, jossa on 36 lasta.  Päiväkodin toiminta jatkuu samalla nimellä. Katja Grönfors jatkaa työtään päiväkodilla ja henkilöstö säilyy samana myös kaupan jälkeen, joten Soittorasiassa arki jatkuu entisellään.

”Soittorasia päiväkodin ostaminen on meille hieno mahdollisuus laajentua Lietoon. Soittorasian toiminta on laadukasta ja henkilökunta osaavaa. Soittorasian ja Norlandia Päiväkotien arvopohja ovat samankaltaisia, mikä luo hyvät lähtökohdat yhdessä kehittää toimintaa edelleen”, kertoo toimitusjohtaja Olli Lehtisalo Norlandia Päiväkodeista.

”Liitymme iloisin mielin Norlandia Päiväkotien perheeseen. Uuden omistajapohjan vaikutus tulee varmasti olemaan positiivista” kertoo Katja Grönfors.

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt meitä on jo 46 ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 2000 lasta ja työntekijöitä on noin 400. Lietoa lähin yksikkö löytyy Ruskosta, missä toimii luontopäiväkoti Apila. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandia-konserni tunnetaan myös Tampereella toimivasta hotellistaan.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Mirva Pietarila

mirva.pietarila@norlandia.com
p. 010 8367 220
norlandiapaivakodit.fi