Rekrytoimme Hämeelinnaan varhaiskasvatuksen esimiehen

Päiväkoti Tuuli on pieni, kodinomainen ja lämminhenkinen päiväkoti luonnonläheisellä asuinalueella Ojoisilla. Teemme paljon metsäretkiä lähiluontoon. Tutustumme luontoon tutkimalla ja ihmettelemällä. Myös kuvataiteet ovat meille tärkeitä. Päiväkodissamme on 42 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Järjestämme myös esiopetusta.

Etsimme nyt päiväkoti Tuuleen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen VARHAISKASVATUKSEN ESIMIESTÄ, joka toimii myös oman lapsiryhmän lastentarhanopettajana.

Odotamme sinulta muodollisen lastentarhanopettajan pätevyyden. Kokemus palveluverkostoissa toimimisesta ja aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä katsotaan eduksi.

Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita, etkä pelkää muuttuvia tilanteita. Tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia päiväkodeista Suomen parasta päivähoidon työpaikkaa!

Tarjoamme sinulle rahallisen palkitsemisen lisäksi muun muassa: liikuntasetelit sekä edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun sekä yksityisen työterveyshuollon. Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 29.10.2017.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994 alkaen jo yli 20 vuoden ajan. Toimintamme kulmakiviä ovat: vahva, monipuolinen laatu ja pedagogiikka, koko perheen huomioiminen ja asiakaslupaukset, laatukäsikirjat ja sisäinen jatkuva laadunvalvonta sekä laadukas esimiestyö ja hyvä työilmapiiri.

Norlandia Päiväkodeissa panostamme yrityksen kehittämiseen ja uskomme työntekijöiden osaamiseen. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme myös mukana Great Place To Work-kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta!

Täytä hakemus jo tänään. Jos et nyt, niin milloin?

Lue lisää päiväkodista Tuulen nettisivuilta.