Tenavat on nyt Norlandia Päiväkodit

Tenava päiväkodit on 1.2.2017 alkaen Norlandia Päiväkodit. Jatkamme edelleen Suomessa omana yhtiönä toteuttaen suomalaista varhaiskasvatusta, mutta hyödyntäen samalla koko Norlandia-konsernin vahvan osaamisen, kehitystyön ja muun muassa laatujärjestelmän.

Tenava päiväkodit perustettiin kahden lastentarhan opettajan toimesta Espoossa vuonna 1994. Samoihin aikoihin kaksi norjalaista miestä perusti ensimmäisen Norlandia päiväkodin Andoyan saarella pohjois-Norjassa. Tenavat on sen jälkeen kasvanut 37 päiväkodin ketjuksi ja jatkaa nopeaa kasvua. Norlandia taas on kehittynyt yhdestä päiväkodista yhdeksi pohjoismaiden suurimmista varhaiskasvatuksen ja muun hyvinvointialan toimijoista, jolla on noin 200 päiväkotia Norjan lisäksi Ruotsissa, Hollannissa ja Suomessa. Norlandia on yksityishenkilöiden omistama: alkuperäiset perustajat Kristian Adolfsen ja Roger Adolfsen omistavat edelleen koko yrityksen.

Tenavat siirtyi vuoden 2015 lopulla kokonaan Norlandian omistukseen ja haluamme hyödyntää koko konsernin osaamisen myös Suomessa. Olemme muun muassa ottamassa käyttöön ISO-laatustandardin ja ympäristösertifikaatin ja uudistaneet nettisivumme. Olemme nyt siirtyneet myös yritysilmeen osalta yhteneväiseksi Norlandian kanssa ja nimemme on Norlandia Päiväkodit.

Toiminta on vahvasti paikallista eli toteutamme suomalaista pedagogiikkaa jokaisen kunnan ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kulmakivinä meillä on jatkossakin pienryhmätoiminta, omahoitajuus, lapsen ja perheen yksilöllinen huomioiminen sekä vahva panostus laatutyöhön.