Mediatiedote 30.11.2018: Norlandia Päiväkodit avaa elämyspäiväkodin Ideaparkkin!

Varhaiskasvatuspalvelut monipuolistuvat Lempäälässä, kun Norlandia Ideapark avaa ovensa tammikuussa 2019. Norlandia Ideapark tarjoaa elämyksellisen varhaiskasvatuksen lisäksi erilaisia perheiden arkea helpottavia elementtejä. Lasten ja koko perheen harrastuksien yhdistäminen päiväkotipäivään ja sen ympärille tuo perheille enemmän aikaa yhteiseen arkeen.  

” Ideapark tarjoaa lapsille monipuolisia elämyksiä. Kauppakeskuksesta löytyy muun muassa urheiluareenat, jotka ovat päiväkotimme käytössä, kulttuurielämyksiä tarjoava PiiPoo, Särkänniemen sisäviihdekeskus Zones ja asustaahan täällä saman katon alla itse Ti-Ti nallekin. Läheltä löytyy vastapainoksi luonnonrauhaa viikottaiseen retkeilyyn. Harrasteet ja päivittäinen kauppa-asiointi on helppoa yhdistää lapsen päiväkotipäivään – enemmän aikaa arkeen ja perheelle.” kertoo Norlandia päiväkotien operatiivinen johtaja Miia Kollin.

Norlandia Ideapark toimii Lempäälän kunnan palvelusetelipäiväkotina. Tampereen kaupunkiseudun sopimuksen mukaan asiakkaaksi voi tulla myös muista kunnista. Aukioloaika on 6 -18 välillä. 

Ensimmäinen Norlandia Päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt meitä on jo 67 ympäri Suomea. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandialla on Tampereella yksi potilashotelli. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 3000 lasta. Työntekijöitä on noin 550.

Lisätietoja: Operatiivinen johtaja Miia Kollin

miia.kollin@norlandia.com

p. 010 8367 275