Mediatiedote 2.10.2018: Norlandia Päiväkodit laajentaa toimintaansa Helsingissä ostamalla Päiväkoti Peiponpesän

Norlandia Päiväkodit Oy on ostanut Helsingin Torpparinmäessä sijaitsevan Päiväkoti Peiponpesän liiketoiminnan 1.10.2018. Päiväkoti Peiponpesä on Luonnossa kotonaan päiväkoti ja täydentää hienosti Norlandia luontopäiväkotien sarjaa.

Päiväkodin toiminta jatkuu entisellään olemassa olevissa tiloissa ja tutulla henkilökunnalla, joten arki Peiponpesässä jatkuu ennallaan. Päiväkodin nimi tulee olemaan Norlandia Luonnossa kotonaan Peiponpesä.

”Päiväkoti Peiponpesän ostaminen on meille hieno mahdollisuus laajentaa Luontokonseptiamme. Peiponpesän toiminta on laadukasta ja henkilökunta osaavaa. Opimme varmasti uutta toisiltamme. Norlandia päiväkotien arvot ja toimintatavat ovat hyvin samankaltaisia Peiponpesän kanssa, mikä luo hyvät lähtökohdat yhdessä kehittää toimintaa edelleen”, kertoo operatiivinen johtaja Miia Kollin Norlandia Päiväkodeilta.

”Liitymme iloisin mielin Norlandia Päiväkotien perheeseen. Uuden omistajapohjan vaikutus tulee varmasti olemaan positiivista.” kertoo Paula Tiirakari.

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt meitä on jo 60 ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 2900 lasta ja työntekijöitä on noin550. Peiponpesää lähimmät yksiköt löytyvät Konalasta (Luontopäiväkoti Lumi) ja Veräjämäestä (Päiväkoti Aida). Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandia-konserni tunnetaan myös Tampereella toimivasta hotellistaan.

 

Lisätietoja:   Operatiivinen johtaja Miia Kollin

                          Puh 040 540 1263

                          miia.kollin@norlandia.com

Norlandia Päiväkodit nettisivu: www.norlandiapaivakodit.fi