Mediatiedote 17.7.2018: Norlandia Päiväkodit laajentaa toimintaansa Porvoossa ostamalla kaksi päiväkotia.

Norlandia Päiväkodit Oy osti New Generation Kids Osk:lta Porvoossa toimivat Päiväkoti Monikan ja Päiväkoti Frendit. Kauppa astui voimaan 1.7.2018.

Päiväkoti Monikan nimi tulee kaupan myötä muuttumaan Norlandia Päiväkoti Kammariksi. Päiväkoti Frendit saa puolestaan nimekseen Norlandia Päiväkoti Tupa. Muuten päiväkotien toiminta jatkuu lähes entisellään ja henkilöstö säilyy samana myös kaupan jälkeen.

”Päiväkotien ostaminen on meille hieno mahdollisuus laajentua Porvooseen. Monikan ja Frendien  toiminta on laadukasta ja henkilökunta osaavaa, mikä luo hyvät lähtökohdat yhdessä kehittää toimintaa edelleen”, kertoo Operatiivinen johtaja Miia Kollin Norlandia Päiväkodeista.

Ensimmäinen Norlandia Päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt meitä on jo60 ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 3000 lasta ja työntekijöitä on noin 500. Lietoa lähin yksikkö löytyy Sipoosta, mihin avautuu elokuussa 2018 Luontopäiväkoti Kaisla. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Norlandia-konserni tunnetaan myös Tampereella toimivasta hotellistaan.

 

Lisätietoja:     Miia Kollin

                          miia.kollin@norlandia.com

                          p. 010 8367 275

                          norlandiapaivakodit.fi